«

»

Jul 03 2012

Harrow Arts Centre Family Fun Day – July 14

Join Harrow Arts Centre for a fun day of free art, dance and music activities for the whole family. Everyone will have the opportunity to be creative, develop new skills and enjoy the challenge of doing something entirely different.

FREE WORKSHOPS & TASTER SESSIONS

Library Craft Activities – all ages
11am-4pm (drop in)

AJ Power Yoga – ages 14+
11.15am & 12.30 pm (60 mins)
A challenging yoga session for the body and the mind

Creation Station – ages 1-11
11.15am, 1.45 pm, & 3pm (60 mins-drop in)
Noodle doodle art, noodle doodles art on willow and collage art

Harrow Writers Circle – ages 8+
11.15am, 1.45 pm & 3pm (60 mins-drop in)
Mix of readings of prose and poetry as well as a wordsearch competition for children

Little Dance Flavourz – ages 2-5
11.15am & 12pm (30 mins)
Dress up and do different styles of dance from hip hop to belly, bollywood and ballet

Musical Theatre – ages 8-13
11.15am (45 mins)
BearFoot School of Performing Arts

Taster Watercolour Painting – ages 5+
11.15am (90 mins)
My Sisters and Me – Looking at drawing fruit and vegetables, colour mixing and painting.

Senior Ballet – ages 14+
11.15am (45mins)
BearFoot School of Performing Arts – some experience necessary

Shape it Pilates – ages 18+
11.15am & 2.15 pm (90 mins)
Harrow’s # 1 Weightloss & Pilates Group Programme

Street Jazz – ages 4-7
11.15am (45mins)
BearFoot School of Performing Arts

Taekwondo – all ages
11.15am, 11.45am, 12.15pm & 12.45pm (20 mins)
Learn one self defence technique you can use right away

Type It – ages 8-18
11.15am , 1pm, & 3pm (55 mins)
Learn how to touch type the home row keys on the computer

African Drumming – all ages
11.30am, 12.30pm, 2.15pm & 3.15pm (30 mins)

Beginners’ Bharatanatyam for the Family – ages 4+
11.30 am (60 mins)
Srishti – Nina Rajarani Dance School. A fun dance session for the whole family. Experience this age-old Indian classical dance style

Modern Theatre Dance – ages 10-18
12pm (60 mins)
BearFoot School of Performing Arts

Musical Theatre – ages 4-7
12pm (45 mins)
BearFoot School of Performing Arts

Street Jazz – ages 8-12
12pm (45 mins)
BearFoot School of Performing Arts

Art of Breathing: Health & Happiness – ages 18+
12.15pm & 2pm (60 mins)
Yoga & meditation

Ballet – ages 8-10
12.45pm (45mins)
BearFoot School of Performing Arts

Bharatanatyam for the Experienced – ages 6+
1pm (60 mins)
Srishti – Nina Rajarani Dance School. This session is for those with some prior experience of Bharatanatyam training (one year)

Musical Theatre – ages 14+
1pm (60mins)
BearFoot School of Performing Arts

Street Jazz – ages 13-18
1pm (45 mins)
BearFoot School of Performing Arts

Tap Dancing – ages 7-12
1pm (30 mins)
BearFoot School of Performing Arts

Taster Fabric Printing – ages 5+
1.30pm (60 mins)
My Sisters and Me – Using fruits and vegetables to do some printing onto a small tote bag which children can take home afterwards.

Zumba Gold – all ages
1.30 pm (30 mins)
For beginners – Zumba combines Latin and International music with a fun and effective workout system

Ballet – ages 10-18
1.45 pm (45 mins)
BearFoot School of Performing Arts

Zumba – all ages
2.15pm (30 mins)
Zumba combines Latin and International music with a fun and effective workout system

Drama Workshop – ages 8-13
2.30 pm (30 mins)
BearFoot School of Performing Arts – acting skills workshop

Booiaka – all ages
3pm (30 mins)
A new class that combines Hip-Hop, Reggaeton, Old School, Jamaican, Latin, Brazilian and African dance styles

Performing Arts Drop in Surgery – ages 12+
3pm (60 mins)
Advice on the perfoming arts industry, further and higher education in the performing arts – BearFoot School of Performing Arts

Soulful Adult Singing Group – ages 18+
3pm & 3.30pm (30 mins)
A fantastic opportunity to de-stress, have fun and learn some singing tips

FREE PERFORMANCES

Dance – Bearfoot School of Performing Arts
1pm (30 mins)

Bharatanatyam – Srishti – Nina Rajarani Dance School
2.15pm (30 mins)

100% Youth Music
3pm (60 mins)

OTHER FREE ACTIVITIES

Sports Activities
11am-4pm (drop in)

Library Lion Storytelling
11.15am, 12pm, 1pm, 2.30pm & 3.15pm (30 mins)

(Visited 5 times, 1 visits today)